Het warm Stella hart van 6STWb

Ten voordele van OSCARE

De leerlingen ontwikkelden nieuwe gebakjes die zij zullen presteren op het gebakbuffet. Onze leerlingen krijgen geen bakkersopleiding. Toch zijn ze er in geslaagd om nieuwe 'gebakjes' te ontwerpen. Voor hun ouders en grootouders organiseren zij een proeverij en vragen een vrije gift. De opbrengst vanuit de vrije giften wordt gedoneerd.

Waarom dit goed doel?

Onze leerlingen dragen mensen met brandwonden een warm hart toe. De expertise, hulpverlening, luisterend oor en mogelijke behandelingen die bij Oscare gegeven worden, verdienen de nodige aandacht. 6STWb schenkt dan ook graag de opbrengst van hun gebakbuffet (georganiseerd voor ouders, grootouders en sympathisanten) aan Oscare.

OSCARE

Oscare is een nazorg- en onderzoekscentrum voor patiƫnten met brandwonden en littekens.

Oscare tracht op een zo laagdrempelig mogelijke manier toegankelijke en betaalbare zorg te bieden voor kinderen en volwassenen met brandwonden buiten een ziekenhuiscontext.
Daarnaast wil zij bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor volwassenen en kinderen met brandwonden en littekens.

Daarnaast voeren we doorgedreven campagnes ter preventie van brand en brandwonden. We trekken met die projecten naar scholen, grote gezinsevenementen, dienstencentra en verenigingen.

Als niet gesubsidieerde vereniging is financiƫle steun van derden noodzakelijk.

Bekijk dit goed doel