Het Noorden in Melle

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Als dé Scandinaviëspecialist brengen we het Noorden voor één dag naar Melle.

We starten de actie op de middag met een heerlijke lunch met Scandinavische specialiteiten, na de middag gaan we verder met "Fika" en we sluiten af met een afterwork die tot de verbeelding spreekt.

Waarom dit goed doel?

Met onze reisorganisatie, Nordic Info, verkopen we wensen. Mensen dromen ervan om de fjorden of het Noorderlicht te zien, of om naar IJsland of Alaska te gaan.
Make a wish is dan ook al vaker bij ons terecht gekomen om een wens in vervulling te laten gaan, we willen hen nog meer ondersteunen om de wensen in vervulling te laten gaan.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel