herfstmarkt en tekenmarathon

Ten voordele van NIÑOS de la LUNA

er zullen kunstkaartjes, kunstwerkjes en lekkers gemaakt en verkocht worden,
daarnaast is er ook een tekenmarathon, waarbij er getekend zal worden a.d.h.v. een onderwerp. Met wat raad en daad zorg ik ervoor dat iedereen na 1 uur een tekening heeft waar hij/zij trots kan op zijn.
Want iedereen kan een goed resultaat behalen met de juiste begeleiding!

Waarom dit goed doel?

Met mijn kunstatelier LIMA ging ik op zoek naar een goed doel waarmee er een link te vinden was...voor het tweede jaar kiezen we voor de kinderen aan de andere kant van de wereld. Mijn voorliefde voor Zuid-Amerika, voor de Inca's en al hun kunstschatten heeft er natuurlijk ook voor gezorgd dat de keuze sneller gemaakt was. Ik ga samen met de LIMA-meisjes geld inzamelen voor een land en een project waarrond we al de hele maand werken in het atelier.

NIÑOS de la LUNA

NIÑOS de la LUNA is een educatief project dat zich richt op de empowerment van kinderen en jongeren in Cusco, Peru.

NIÑOS de la LUNA werkt samen met het project 'Puririsun'. Dit project wordt gedragen door de lokale gemeenschap en zet zich in voor kinderen en jongeren die leven in een situatie van extreme armoede.

Daarnaast willen wij mensen informeren en sensibiliseren over de uitdagingen die jonge mensen in Peru hebben. De strijd tegen ongelijkheid is een verantwoordelijkheid die wij moeten nemen en waarin wij een verschil kunnen maken.

Bekijk dit goed doel