Herdenkingswandeling Marc Ommeslagh

Ten voordele van ME TO YOU

De deelname aan de wandeling kan gebeuren door iedereen die wil meestappen. Er is een parcours van 5 km en 7 km en er kan dus ook 12 km gestapt worden. De deelnameprijs bedraagt 3 euro en nadien kunnen de enthousiaste stappers soep met een boterham krijgen of pannenkoeken met koffie. De volledige opbrengst gaat naar dit goeie doel, met gans ons hart.

Waarom dit goed doel?

Mijn man Marc is op 01/12/2018 overleden aan de gevolgen van leukemie en we weten als geen ander hoe belangrijk het is dat patiënten die in afzondering verblijven, na een stamceltransplantatie extra zorg krijgen. Ook het onderzoek naar de oorzaken en behandeling van leukemie verdienen nog extra aandacht. De stichting Me To You verleent gerichte steun voor deze noden.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel