Herdenkingskerstballen

Ten voordele van Boven De Wolken

Ik maak gepersonaliseerde cadeautjes, nu ik ben begonnen met de kerstballen met namen vind ik het moeilijk geld te aanvaarden als iemand me specifiek vraagt om iets speciaals te doen met een naam van een overleden persoon en sterrenkindjes.
Hierdoor heb ik besloten om de opbrengst van zo een herdenkingskerstbal te schenken aan "boven de wolken"

Waarom dit goed doel?

Ik verloor zelf in 2014 en 2016 een kindje tijdens de zwangerschap.
Helaas heb ik geen tastbare herinnering maar heb ik samen met mijn man inmiddels 3 kindjes (geboren in 2015 2017 en 3weken geleden)

Omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk het is na zo een verlies iets tastbaars te hebben wil ik graag dit goed doel steunen.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel