Help us PLANT a future for ALL kids

Ten voordele van Stichting Pelicano

De internaten van Hotel - en toerismeschool Spermalie verkopen 3 verschillende soorten plantjes om Pelicano te steunen.
Daarnaast worden op internaat nog verschillende activiteiten georganiseerd: movienight met popcorn, pannenkoekenbak, hotdognight, polderloop.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor Pelicano omdat die zich inzet voor kinderen in armoede. We zijn er van overtuigd dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen. We leerden Pelicano kennen omdat een leerling van ons op school gesteund wordt door hen.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creƫren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiƫle ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel