Hello daylight, hello Music for life!

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

Per verkochte lichtkoepel schenken we 1 euro.
En dat van 1 november tot en met 15 december 2019. Nog meer dan anders de moeite om dat daglicht vandaag nog in huis te halen. Want je verlicht er nu ook Moeders voor Moeders mee.

Waarom dit goed doel?

Moeders voor Moeders is een organisatie die al jaren in het hart wordt gedragen door onze CEO Jean Glorieux en zijn vrouw. Hun mening is dat elk kind recht heeft op de basisbenodigdheden i om een goede start te maken in het leven

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiƫle basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel