Helga's Cosy Christmas Cats & Mice

Ten voordele van Helga's Poezenhuis

STEUN-actie van 1 november tem 23 december, op touw gezet door een team vrijwilligers voor Helga's Poezenhuis Opvang te Keerbergen : VERKOOP van handgemaakte (breien/haken) kerstballen in kat-thema, speelmuisjes gevuld met catnip, sleutelhangers/handtashangers met katjes, onze splinternieuwe jaarkalender 2020, handwerk en schilderijen van vrijwilligers,... met medewerking van 8 verkooppunten ! Meer info op Social Media !

Waarom dit goed doel?

"Je kan niet alle dieren van de wereld redden, maar wel de wereld van één dier", is het motto.
Dagelijks wordt er gezorgd voor de blijvende toestroom van katjes. Zowel jonge als oudere dieren kunnen hier terecht. De opvang is niet uitgerust voor halfwilde tot verwilderde dieren.
Het is zoeken naar plaats, dag & nacht in de weer zijn. Zonder de opvanggezinnen, vrijwilligers, meters & peters, dierenartsen, sponsors,...lukt het niet. Sommige gemeenten steunen maar er is een tekort aan middelen.

Helga's Poezenhuis

Veel mensen hebben een huisdier, maar helaas gaat niet iedereen daar even verantwoordelijk mee om. In 2018 alleen al werden meer dan 500 afgestane, gevonden of voor dood achtergelaten poezen opgevangen door Helga's Poezenhuis vzw. Nog voor de zomervakantie van start ging kregen we al meer dan 100 kittens binnen. Vrijwilligers verzorgen de vondelingen, ze en voeden ze, domesticeren ze in een huiselijke omgeving en zorgen voor diergeneeskundige opvolging. Wanneer onze katjes, jong en oud, ziek of gezond, er klaar voor zijn, vertrekken ze naar een nieuwe thuis. Dit alles kost handenvol geld. Maak jij mee het verschil?

Bekijk dit goed doel