Hel van Kasterlee

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

Op 22 december 2019 vindt in Kasterlee de Hel plaats. Dit is de zwaarste winterduathlon ter wereld. De deelnemers moeten bij barre temperaturen 15 km lopen. Daarna springen ze op hun mountainbike om 117 km af te zien. Om te eindigen, lopen de deelnemers nog eens 30 km. Puur afzien! Om de deelnemers van de nodige supporters te voorzien, organiseren we een drank- en eetstandje. Zo kunnen de supporters, de deelnemers een hart onder de riem steken. Tegelijkertijd kunnen ze het goede doel steunen.

Waarom dit goed doel?

Personen met een handicap dienen zoveel mogelijk geholpen te worden zodat ook zij een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden. MPI Oosterlo levert hierbij uitstekend werk. Ze proberen mensen met een verstandelijke beperking deze kansen te geven.

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel