Heart of gold

Ten voordele van Rainbow4Kids vzw

Over gans Vlaanderen verkopen we 3000 soapstone hartjes die gemaakt zijn door de lokale mensen in Kenia. Ze zijn geschilderd in de regenboogkleuren, zoals de naam van ons project Rainbow4kids. We hopen hiermee 10 000 euro in te zamelen verwijzend naar 10 jaar Rainbow4kids Primary school. Deze hartjes worden verkocht door de teamleden en de ambassadeurs van het project. Hun namen vind je op de website en via promo op de Facebookpagina.

Waarom dit goed doel?

Dit jaar bestaat het project Rainbow4kids 10 jaar, en hiermee bewijzen we dat we een duurzaam project zijn. Sinds de start in september 2009 groeide de school van 150 kindjes naar momenteel +/- 400 leerlingen, die dagelijks van onderwijs kunnen genieten, maar daarnaast krijgen ze ook ontbijt, lunch (met hongerige maagjes opletten in de klas lukt immers niet), krijgen ze structuur en opvoeding, krijgen ze warmte en vriendschap. Dit alles kost geld: de ouders delen de verantwoordelijkheid en betalen een schoolfee die we laag willen houden, sponsors per kindje betalen een groot deel van de kosten, maar daarbovenop hebben we jaarlijks nog geld nodig voor onderhoud van zowel de buitenkant (gebouw) als de binnenkant (schoolboeken, keuken, ... )
We hebben een fijn Keniaans leerkrachtenteam, we willen hen blijven steunen!!
Vanuit de overtuiging dat élke dag op school een meerwaarde is in het leven van een kind, zeggen we "If you can dream it, you can do it!"

Rainbow4Kids vzw

vzw Rainbow4Kids is een scholenproject waarbij wij de Rainbow4Kids primary school met meer dan 410 leerlingen ondersteunen.
Doelstelling 1: Het ondersteunen van de leerkrachten.
Doelstelling 2: Controle van het materiaal.
Doelstelling 3: Verantwoordelijkheidsgevoel aanleren voor het materiaal.
Doelstelling 4: Maaltijden. De kinderen de kans geven om tenminste 2 keer per dag te eten.

Bekijk dit goed doel

Video's