Hast Quizt

Ten voordele van TUKI vzw

Voor de vijfde keer organiseren we een heuse quizavond voor het goede doel. We verwelkomen 50 ploegen wiens algemene kennis we een hele avond op de proef stellen. We hopen op alweer een warme avond met hapjes en drankjes en gezelligheid en bovenal: een goede opbrengst voor Tuki vzw. Nieuw dit jaar: luxetafels met twee verschillende formules!

Waarom dit goed doel?

Naar aanleiding van de actie rond baby Pia afgelopen zomer, hebben we bewust gekozen voor een goed doel dat zich bezighoudt met de ondersteuning van ouders met zieke kinderen. Onze school is in Hasselt, dus daarom kiezen we voor Tuki vzw.

TUKI vzw

TUKI is een non-profit organisatie die gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft ondersteunt op emotioneel, financieel, praktisch, administratief en juridisch vlak.

TUKI biedt ondersteuning tijdens behandelingen in Belgische ziekenhuizen maar ook als gezinnen door hun behandelende arts worden doorverwezen naar een behandeling of klinische studie in het buitenland.

Het woord TUKI is Fins voor steun, en dat is wat TUKI wil bieden in de breedste zin van het woord.

'Voor De Warmste Week 2019 werkt TUKI samen met TeamPia. Dankzij de massale media-aandacht en de spectaculaire sms-actie hebben de ouders van Pia het geld kunnen inzamelen voor het dure en niet-terugbetaalde geneesmiddel van hun dochtertje Pia.
Nu wil TeamPia met hun eigen vzw alle andere kinderen met een levensbedreigende spierziekte verder helpen. Acties voor TeamPia kunnen deelnemen aan De Warmste Week via TUKI. Registreren kan via TUKI, maar voeg dan zeker TUKI4TeamPia toe aan je actie!'

Bekijk dit goed doel