Hartelijke wafels van Noa & Jari

Ten voordele van Lost & Co

We bakken verse wafeltjes om af te halen in Lier.

Bestellen op
- www.lostenco.be/warmste-week
- en via info@lostenco.be

Waarom dit goed doel?

Jari: Rond kerst draait alles rond vrienden en familie. Als je iemand bent verloren, zeker in deze tijd van het jaar, kan je altijd steun gebruiken.

Noa: Ik ben een zeer sociale, vlotte meidvan 16. Dit is mijn eerste keer dat ik vrijwilligerswerk ga doen. Jullie nemen een zeer mooi initiatief. Ikzelf ben nog nooit iemand dierbaar verloren, maar het lijkt me heel moeilijk om zoiets mee te maken en de familie en vrienden kunnen dan zeker extra hulp gebruiken.

Lost & Co

Lost & Co is er voor iedereen die een ingrijpend verlies meemaakt: wanneer je iemand belangrijk verliest maar ook wanneer je jezelf of je gezondheid verliest. Lost & Co zorgt er dan voor dat jonge mensen hun verhaal kunnen delen met anderen (iemand die zelf weet wat het is) en dat je kan deelnemen aan een activiteit als yoga, een kappersbeurt, een reeks bokslessen om te ontdekken wat je deugd doet op zo'n moment. Dit dankzij vele vrijwilligers met een gouden hart. Ook leuke koffiebars en cafés in Lier werken mee en sponsoren de drankjes. Daarnaast zwijgen we niet over verlies en kan iedereen met een vraag bij ons terecht via de wegwijs. We werken mee aan activiteiten van partnerorganisaties om meer bewustwording te creëren rond rouw en verlies ! Dit maakt dat mensen zich minder alleen zullen voelen, meer erkenning krijgen en kracht kunnen hervinden om verder te gaan.

Bekijk dit goed doel