Harte- en sterrekoekjes for life!

Ten voordele van vzw SuperNils

Hallo,
Samen met mijn moeke ben ik ook dit jaar weer van de partij met mijn zelfgebakken koekjes. Vorig jaar steunden we de asiel honden in Spanje. Dit jaar kies ik voor een ander thema en steun ik het onderzoek naar leukemie. De koekjes verkoop ik aan vriendinnen en vrienden, buren, collega's van mijn ouders, .... Hopelijk kan ik dit jaar evenveel of zelfs nog meer centjes ophalen!

Groetjes
Elle

Waarom dit goed doel?

Omdat ik een film heb gezien over leukemie "achtste groepers huilen niet" die me geraakt heeft, heb ik dit jaar voor dit thema gekozen.

vzw SuperNils

Vzw SuperNils zet zich in voor drie grote doelstellingen. A) Jaarlijks geven we een goodiebag aan kinderen en volwassenen met leukemie. In samenwerking met het ziekenhuis organiseren we activiteiten voor jongeren met kanker/leukemie. B) We bieden financiƫle ondersteuning aan kankeronderzoek in het algemeen en leukemie in het bijzonder. Ook het project Immuno-T (communicatie) van professor Tessa Kerre krijgt van onze vzw financiƫle ondersteuning. C) SuperNils geeft onderwijsmensen ondersteuning, als ze worden geconfronteerd met kanker in de klas. Nu richten we ons vooral op samenwerking met UZ Gent en universiteit van Gent. In de toekomst willen we deze werking uitbreiden naar Antwerpen en Leuven. We werken samen met topdokters als Tessa Kerre en Piet Hoebeke.

Bekijk dit goed doel