Hart Van Goud

Ten voordele van De Markgrave

"Laatste Dans" van Abdou was een enorme hit tijdens de zomer van 2019. De opvolger "Hart Van Goud" is een warme, urban danceplaat. Alle inkomsten uit streaming op Spotify, Deezer, Apple Music en gelijkaardige platforms, zowel het deel van de artiest, als het deel van het platenlabel "La Musique Du Beau Monde", worden gedoneerd aan De Markgrave.

Waarom dit goed doel?

De Belgische zanger Abdou en La Musique Du Beau Monde kiezen dit omdat Abdou zeer dankbaar is aan de ene kant, voor het succes dat hij heeft gekend met zijn eerste singel ooit in eigen taal. Aan de andere kant wil hij, uit dankbaarheid, delen in het succes met een organisatie die hem, om persoonlijke redenen, aan het hart ligt.

De Markgrave

De Markgrave vzw is een organisatie die ondersteuning op maat biedt aan personen met een visuele beperking. We vertrekken vanuit de vraag van de cliënt, en brengen de wensen en doelen samen in kaart. Cliënten kunnen vragen stellen op alle verschillende levensdomeinen (wonen, dagbesteding, vrije tijd, relaties, netwerk, gezondheid en revalidatie, ...). Kwaliteit van leven en zelfbepaling staan bij ons centraal. Binnen De Markgrave kan men beroep doen op de woonondersteuning, het activiteitencentrum, de individuele ondersteuning (IncluZIEN), het heropleidingscentrum en de visuele revalidatie.

Bekijk dit goed doel