Handmade Happiness for Life

Ten voordele van AMBULANCE WENS BELGIË vzw

We hebben gedurende het afgelopen jaar verschillende spulletjes gemaakt: gehaakte knuffels, gebreide sjaals, tote bags genaaid, plantenhangers geknoopt,... Deze verkopen we nu op verschillende kerstmarkten.

Waarom dit goed doel?

Als apotheker kom ik veel in contact met (familie van) terminaal zieke patiënten. Hun lief en leed raakt me en het is voor mij dan ook belangrijk om te weten dat een organisatie als Ambulance Wens België bestaat. Ze doen mooi werk en ik wil hen dan ook graag steunen.

AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Ambulance Wens België VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. Bij de wensen van Ambulance Wens België wordt vervoer verzorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Bekijk dit goed doel