“Hallo MLM”

Ten voordele van Sportpret

Beste Fan van ‘De Warmste Week’
Als enthousiaste inwoners van het warme Zoersel, slaan wij -Murielle, Leentje, Myriam- de handen in elkaar! Wij zijn:
‘HALLO MLM’
Wat willen wij samen met jullie doen?
Ons doel kan enkel slagen via jullie medewerking, en aandacht. Vandaar moedigen wij jullie aan iets prettigs te organiseren. Binnen jullie school, vereniging, club kan je tijdens de volgende weken een leuke actie bedenken waarbij jullie bereid zijn de opbrengst te schenken aan ‘De Warmste Week’. Om dit gemakkelijk te maken, organiseren wij op 21/12 2019 een evenement in het JeugdHuis De Non. Op die dag kunnen jullie de opbrengst binnenbrengen, maar ook langskomen.
Welk goed doel kiest ‘HALLO MLM”?
SPORTPRET
Waar:
Jeugdhuis De Non te Halle-Zoersel
Op 21 december van 11 uur in de ochtend tot 23 uur ’s avonds. Je kan er ook een kraampje opstellen in de tuin om iets te verkopen voor dit warme doel.
Wat wil jij nog meer? Laat ons heel snel jouw actie weten!
Info: 0487 720963

Waarom dit goed doel?

Wij zijn 3 vrouwen en moeders uit Zoersel. En willen álle kinderen kansen geven. Sportpret biedt sportieve activiteiten aan voor kinderen in een kwetsbare omgeving. Ook zij zijn in Zoersel gevestigd... dus niet lang denken: gewoon doen én steunen!

Sportpret

Sportpret vzw organiseert gratis sport- en spelactiviteiten voor kinderen tussen 3 en 12 jaar die opgroeien in maatschappelijk kwetsbare situaties. We organiseren onder andere Sportpretdagen tijdens de paas- en zomervakantie en Sportpret Na School tijdens het schooljaar. We werken steeds samen met lokale armoedeorganisaties. Momenteel zijn we actief in Antwerpen, Turnhout en Sint-Niklaas.

We kunnen rekenen op een grote groep opgeleide vrijwilligers die zich inzetten om de activiteiten te begeleiden.

We willen deze kinderen een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden met zo weinig mogelijk drempels, daarom zijn onze activiteiten gratis voor de kinderen.

Alle deelnemers krijgen een T-shirt van ons en tijdens de activiteiten drinken en fruit. Zo proberen we ook te sensibiliseren rond gezonde voeding in combinatie met voldoende beweging.

Bekijk dit goed doel