Haken voor villa praline

Ten voordele van Villa Praline VZW

We haken elke week een sleutelhanger en verkopen ze aan 5€ per stuk zodat we 520€ bij elkaar krijgen tegen de warmste week

Waarom dit goed doel?

Mijn buren zijn er nauw bij betrokken , ze zijn een van de ouders . We wilden graag iets doen voor hun dromen waar te helpen maken . Knap dat ouders dit doen voor hun kinderen met beperking . Het is noodzakelijk door het grote tekort aan plaatsen .

Villa Praline VZW

Villa Praline is een VZW ontstaan uit de samenwerking tussen 7 ouders die elk een kind hebben met een beperking. Recentelijk zijn er heel wat wijzigingen gebeurd in de zorgsector die een grote impact hebben op de zorgbehoevenden. Vooral de invoering van persoonsondersteunend budget voor de zorg maakt het niet eenvoudig en gemakkelijk. Als ouder wil je steeds het beste voor je kinderen en ook vanuit deze filosofie hebben we de hoofden bij elkaar gestoken en samen beslist om dit op een positieve en constructieve manier aan te pakken. Ons doel waarnaar we streven is om een zinvolle dagbesteding te voorzien in een aangepaste accommodatie. We streven eveneens naar een groene omgeving om deze dagbesteding in te vullen.

Bekijk dit goed doel