Haak je warm

Ten voordele van Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

Ik verkoop haakwerkjes tvv de warmste week. Daarom organiseer ik ook bij mij thuis een homesale, zodat de mensen mijn werkjes ook eens in het echt kunnen bekijken! Je kan me volgens op 'annelies'haakhoekje' op facebook om op de hoogte te blijven, een haakwerkje te kopen of zelf langs te komen op het mini-wintermarktje in Melle!

Waarom dit goed doel?

Ik heb zelf colitis ulserosa. De ziekte is helaas nog steeds actief.
Ik haak erg graag, dat ontspant me. Daarom wil ik dit jaar haken voor het goede doel!

Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

Het wordt voor een patiëntenvereniging zoals de Crohn en Colitis ulcerosa Vereniging vzw steeds moeilijker om de leden een waardevol tijdschrift, informatieve folders en kwaliteitsvolle service te bieden zonder daarbij beroep te doen op financiële steun. Ook het inrichten van informatienamiddagen, het updaten, vernieuwen en in stand houden van de website en het organiseren van een jaarlijkse Studie- en Ontmoetingsdag vergen een grote financiële inspanning.
De jaarlijkse onderzoekbeurzen die toegekend worden aan jonge artsen en wetenschappers, die, door onderzoek naar oorzaken en nieuwe behandelingen het lot van mensen met Ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa trachten te verbeteren, worden zeer gewaardeerd.

Bekijk dit goed doel