Gunther's wijnrekjes voor MS

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Gezellig met vrienden, familie, lekker (en gezond) eten, genieten van de kleine dingen van het leven. Daar mag dan ook al eens een lekker glaasje wijn bij. Maar waar moet je met je voorraad wijn naartoe?
Wij hebben de oplossing!!!
Een leuk, origineel, handgemaakt wijnrek ( standaardflessen) in zwart of koper en dit ten voordele van de MS-liga. Dit voor slechts €20!
Heb je interesse of vragen, mail naar: wijnrek4ms@gmail.com.

Waarom dit goed doel?

Om ons steentje bij te dragen voor de MS -Liga.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel