GT For Life

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

IGTL (International Gran Turismo League) organiseert elk kwartaal een race weekend in de game Gran Turismo Sport, waarbij verschillende toppers en eSports raceteams van de GT community hier aan deelnemen. Volgende race vindt plaats op het legendarische Belgisch circuit: Spa Francorchamps!

Met ons TSR SIM Racing team zullen we graag deelnemen met een virtuele 'De Warmste Week' Honda NSX op de grid voor dit race weekend. De auto zal een kleursamenstelling hebben in thema van De Warmste Week met het gekende logo.

Via het Youtubekanaal Half The Race Gone (EN) en Twitch Aweoob (FR) worden de races live uitgezonden voorzien met racecommentaar. Zo zal onze auto ook in beeld komen voor De Warmste Week! De GT community doet dit voor de fun, de competitie en de entertainment!

Het seizoen van de autosport komt nu ten einde, maar via deze weg kunnen we de kijkers toch nog race spektakel bezorgen in de huiskamers! Langs deze weg hopen we op donaties voor het goede doel Drive up Safety.

Waarom dit goed doel?

Hoewel de veiligheid op de openbare weg de dag van vandaag stukken vooruit is gegaan ten op zichte van het verleden, vallen er nog teveel verkeerslachtoffers. Met de vordering op vlak van rijveiligheid doorheen de jaren en een begrip aan hoffelijkheid in het verkeer, vermijden we de nodige frustraties en gevaren in het verkeer.

In de racerij geldt hetzelfde. Veiligheid is enorm toegenomen ten op zichte met het verleden. Vaak zien we ook de technologieën naar veiligheid in de racerij ook doorstromen naar de veiligheid op de openbare weg. Zo werken beide werelden samen naar een nog betere veiligheid op de openbare weg.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel