Grootse koekenbak

Ten voordele van Pleegzorg Provincie Antwerpen

Verkoop van koekjes aan familie, vrienden en kennissen. Dit samen met mijn pleegkind. In de mate van het mogelijk probeer ik haar hierin te betrekken. De koekjes zullen gebakken worden door mijn 2 zussen. Zij toverden 3 jaar geleden onze garage om in een bakkerij en startte TAMU op. Met hun heerlijke lekkernijen zorgen ze voor geweldige babyborrels, huwelijken, communies, verjaardagen,...

Doorgaans blijf ik wijselijk uit hun bakkerij omdat het bakken me niet echt in de vingers zit. Maar voor de warmste week maak ik graag een uitzondering.

Waarom dit goed doel?

Ik ben sinds 2 jaar zelf pleegmama van een lieve peuter (N.) die 3 nachtjes per week bij mij komt slapen. Het motto van pleegzorg is: “je huis delen verrijkt je leven”. Ik heb ondertussen mogen ondervinden dat dit zeer zeker waar is. Ik kan me geen leven meer zonder N. voorstellen. Ondertussen hebben we elkaars leven zodanig verrijkt en is dit voor mij zo’n positieve ervaring dat ik via de warmste week pleegzorg in de kijker wil zetten. Ik hoop op deze manier meer gezinnen warm te maken om hun huis te delen om zo hun leven en dat van een kind te verrijken.

Pleegzorg Provincie Antwerpen

Pleegzorg Provincie Antwerpen zoekt en begeleidt gezinnen die kinderen met een moeilijke thuissituatie of volwassenen met een beperking voor korte of lange tijd willen opvangen in hun gezin.

Bekijk dit goed doel