GRIMM For Life

Ten voordele van Inter

Jeugdhuis Asgaard (by GRIMM Gent) organiseert op 20 & 21 december warme avonden met awesome optredens en zal hierop geld inzamelen voor Inter-events.

De manier waarop we dit doen is door op beide avonden een aparte bar te openen met speciale drankjes en hapjes, en de muziek kan door jullie zelf gekozen worden! Voor 1 euro kunnen jullie vrijdag de 20e je favoriete rock & metal plaat aanvragen! Zaterdag de 21e kan dit ook, maar wel binnen het thema van die avond: folk / pagan metal.

Waarom dit goed doel?

Sommigen onder jullie hebben ons al wel eens bezig gehoord over Inter. Voor de meesten onder ons is het makkelijk en normaal om naar festivals of optredens te gaan. Helaas is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Inter vzw zorgt ervoor dat mensen met een beperking ook kunnen genieten van die events en optredens waar we zo graag komen. Je kent ze misschien wel van de rolstoelpodia op bijvoorbeeld Graspop Metal Meeting.

Gelieve dit initiatief zoveel mogelijk te steunen en langs te komen om een jenever te drinken en een plaat aan te vragen!

Inter

Inter streeft naar een toegankelijke en inclusieve samenleving waar iedereen, met of zonder handicap, gelijkwaardig en onafhankelijk aan kan deelnemen. We maken jaarlijks meer dan 300 evenementen toegankelijk voor mensen met een handicap. Ook heel wat muziekfestivals. Daarnaast bieden we toegankelijkheidsadvies bij bouw- en andere projecten, geven we informatie over de toegankelijkheid van gebouwen in Vlaanderen en Brussel op www.toevla.be, antwoorden we op vragen over ontwerpen voor iedereen, geven we vorming over toegankelijkheid, en ondersteunen we beleidsmakers.

Bekijk dit goed doel