Gravel & Coffee een duurzaam, krachtig, kwetsbaar en zinvol avontuur!

Ten voordele van UILENSPIEGEL

Gravel & Coffee, een maandelijkse sociale gravel rit in groep, wordt in 2020 10 keer voorafgegaan door een ontbijt. Daarenboven wordt er samen met Trappen Tegen Grenzen. (In september 2020 fiets Anneke in 14 dagen de Belgische grens af tvv van vzw UilenSpiegel.) een sociale bikepacking van 400 km rond Brussel georganiseerd. Waar we aandacht vragen voor mensen die het wel eens moeilijk hebben in het dagelijkse leven, hoe de fiets een antwoord kan zijn op die momenten en dat zorgen voor elkaar belangrijk is.
Daarom zal dit Gravel & Coffee, Weekend Adventure volledig ten voordele van vzw UilenSpiegel zijn.

Maar dat is niet genoeg, en omdat het aanzetten tot nutteloos consumeren tijdens oa Black friday mijn keel uithangt. Heeft Der Lokomotiv Cycling Adventures beslist om voor elk Gravel & Coffee ticket verkocht tijdens Black Friday en de warmste week, 10% korting te doneren via Trappen Tegen Grenzen aan VZW UilenSpiegel.

Waarom dit goed doel?

Gravel & Coffee, een maandelijkse sociale gravel rit in groep, wordt in 2020 10 keer voorafgegaan door een ontbijt. Daarinboven wordt er samen met Trappen Tegen Grenzen. (In september 2020 fiets Anneke in 14 dagen de Belgische grens af tvv van vzw UilenSpiegel.) een sociale bikepacking van 400 km rond Brussel georganiseerd. Waar we aandacht vragen voor mensen die het wel eens moeilijk hebben in het dagelijkse leven, hoe de fiets een antwoord kan zijn op die momenten en dat zorgen voor elkaar belangrijk is.
Daarom zal dit Gravel & Coffee, Weekend Adventure volledig ten voordele van vzw UilenSpiegel zijn.

Maar dat is niet genoeg, en omdat het aanzetten tot nutteloos consumeren tijdens oa Black friday mijn keel uithangt. Heeft Der Lokomotiv Cycling Adventures beslist om voor elk Gravel & Coffee ticket verkocht tijdens Black Friday en de warmste week, 10% korting te doneren via Trappen Tegen Grenzen aan VZW Uilenspiegel.

UILENSPIEGEL

UilenSpiegel is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, met levensmoeilijkheden, voor mensen met bijzondere psychische ervaringen en voor hen die zich solidair verklaren met deze groep.
UilenSpiegel streeft verbeteringen na van de Geestelijke Gezondheidszorg en het welzijn van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
UilenSpiegel biedt ontmoetingskansen tussen lotgenoten, geeft informatie, bevordert de participatie in de samenleving, sensibiliseert en behartigt belangen.
UilenSpiegel is an organization for people with a psychological vulnerability, for people having a hard time coping with everyday life, for people with exceptional psychological experiences and for those who sympathize.

Bekijk dit goed doel