Granola.For.Life

Ten voordele van Antikankerfonds

Mijn oma zei vroeger altijd dat je 's morgens moet eten als een keizer... Tot op vandaag leef ik nog steeds volgens die regel!

Niets beter dan een gezonde granola bowl om je dag te beginnen...

Supermarkt granola zit vaak vol met extra suiker en bewaarmiddelen. Vandaar dat ik een goed doel wil steunen door middel van een klein goed doel -> 'Mensen een puur en gezond ontbijt aan te bieden'.

--> Bestel jouw granola via Instagram Granola.For.Life

Waarom dit goed doel?

Omdat wellicht iedere Belg reeds afscheid moest nemen van een dierbare aan de gevolgen van kanker.

Het is een ziekte is waarmee teveel mensen in contact komen... we moeten allen investeren in beter onderzoek en begeleiding.

Antikankerfonds

Het Antikankerfonds is een onafhankelijke Belgische stichting van Openbaar Nut die op internationaal niveau aan wetenschappelijk onderzoek doet, zoekt naar meer en betere behandelingsopties die (te) weinig kansen krijgen in het commerciële circuit en streeft naar doorgedreven kennisdeling met een ruim publiek en samenwerking met onderzoekers en beleidsmakers.

Investeren in beloftevolle kankerbehandelingen is broodnodig. Het Antikankerfonds wil alle kankerbehandelingen, onafhankelijk van hun commerciële waarde, een kans geven en de meest beloftevolle zo snel mogelijk tot bij de patiënt brengen.

Bekijk dit goed doel