Granola for life

Ten voordele van jASSper vzw

Door mond-aan-mond reclame, door reclame op facebook, op het werk probeer ik zoveel mogelijk granola te verkopen voor vzw jASSper.

Waarom dit goed doel?

Als gezin hebben we zelf te maken met autismespectrumstoornissen en we weten hoe moeilijk het is om leuke vrijetijdsbesteding te vinden voor kinderen.
Het eten is niet oké, te weinig begeleiding, niet veel structuur, andere aanpak enz..
Op een kamp voor kinderen met ASS is dat er wel allemaal.
Als koppel is het ook belangrijk dat je even een momentje voor je tweetjes hebt en dat je als koppel terug wat rust en genegenheid vindt om er nadien weer voor 100% tegenaan te gaan!

jASSper vzw

VZW jASSper is een vereniging voor kinderen en jongeren met autismespectrumstoornissen. Wij organiseren een jaarlijks zomerkamp voor 6-13-jarigen, een j@SSpervierdaagse voor 12-18-jarigen, enkele familiedagen, brussendagen en allerlei activiteiten met en ten voordele van jongeren tussen 6-18j met ASS. We verzorgen ook mamASSmomenten en spreekbeurten over ASS. We leiden vrijwilligers op om met onze doelgroep om te gaan. Ook in scholen en klassen brengen wij autismebewustzijn en -acceptatie d.m.v. lessen sociale vaardigheden. Zie onze Facebookpagina VZW jASSper en onze website www.jassper.org

Bekijk dit goed doel