Granola for life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We verkopen zakjes van 250g granola voor 7€.
Keuze uit granola met noten en een granola met noten en fondant chocolade

Waarom dit goed doel?

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Het is dus alomtegenwoordig en dus ook bij ons in de praktijk hebben een aantal cliënten met de ziekte te maken (gehad).
Wetenschappelijk onderzoek leert ons steeds meer een verband tussen voeding en kanker. Wij als diëtisten willen ook ons steentje bijdragen in de preventie van kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel