Granola for life

Ten voordele van ReumaNet

Met Granola for life willen we de mensen die lijden aan reuma een hart onder de riem steken. Dus kruipen we terug de keuken in en bakken maar. Want reuma is for life en daar willen wij iets aan doen. De koppen bij elkaar steken en patiënten beter kunnen ondersteunen in hun dagdagelijkse bezigheden, hun vragen en zorgen uit de wereld helpen en de industrie en overheid stimuleren om meer te doen voor deze zware ziekte.

Waarom dit goed doel?

Een reumatische aandoening is een ziekte die vaak verborgen is voor de buitenwereld. Mensen die lijden aan reuma dragen het nochtans iedere dag met zich mee, moeten geregeld medicatie nemen, operaties ondergaan. Reumatische aandoeningen zijn er in allerlei aard en binnen alle leeftijdcategorieën.
We moeten deze patiënten beter kunnen ondersteunen. Vandaar steun ik ReumaNet het platform dat de patiënten, maar ook de patiëntenorganisaties samen brengt en een brug vormt tussen alle spelers in dit veld. Alleen als we alle koppen bij elkaar brengen gaan we er voor kunnen zorgen dat er aan nieuwe oplossingen wordt gedacht. Reuma is geen ziekte waaraan je zal sterven, maar het is verdomd pijnlijk om er elke dag voor de rest van je leven te moeten mee rondlopen.

ReumaNet

ReumaNet is er voor alle reuma-patiënten. We zorgen voor informatie, sensibilisering, contacten met zorgverleners en overheid, kortom: we streven naar een betere levenskwaliteit voor reumapatiënten, in samenwerking met de bij ons aangesloten patiëntenverenigingen. Meer info: www.reumanet.be

Bekijk dit goed doel