Goudhaantjes op bezoek

Ten voordele van Goudhaantjes

Op het nieuwjaarsetentje van 25 januari georganiseerd door N-VA Borsbeek komt de voorzitter van vzw Goudhaantjes, Hilde Guedens, haar project voorstellen. De andere spreekster van de avond is Zuhal Demir.
N-VA Borsbeek kocht aan verkoopprijs 150 stukken N-VA chocolade die op die avond gratis wordt uitgedeeld aan de genodigden. De integrale opbrengst gaat naar de Goudhaantjes. Hilde & co brengen ook zelf wat leuke spulletjes mee om te verkopen ten voordele van de vzw.

Waarom dit goed doel?

Bij kinderen (en ook volwassenen) met een beperking wordt er vooral gekeken naar 'het probleem': wat je niet kan. Goudhaantjes gaat op zoek naar hun talenten en naar die van hun mama/papa en zusjes/broertjes. Vooral de laatste staan nogal eens . in de schaduw omdat er zoveel tijd en aandacht naar het 'zorgenkindje' gaat. De vzw laat elk gezinslid schitteren. Voorzitster Hilde Guedens is een topmadam die met een warm hart en een helder inzicht een prachtig project op poten heeft gezet!

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel