Good Luck Heli Up

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Wij verkopen een lederen klaver vier sleutelhanger, voor €5/stuk. Al onze winst gaat integraal naar de Mug heli, want wij zijn de redders van onze dochter ontzettend dankbaar.

Wil je graag ons doel steunen, stuur een mailtje naar pieterenemma@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Op 10 juli 2019 raakte onze 4-jarige dochter levensgevaarlijk gewond bij een zwaar verkeersongeval met vrachtwagen. De Mug-heli kwam ter plaatse en bracht haar naar een gespecialiseerd centrum. Dankzij deze snelle tussenkomst is ons dochter haar leven gered. Wij zijn ontzettend dankbaar en willen dit tonen door de heli te steunen. Zij ontvangen namelijk geen steun van de overheid en moeten overleven via giften en sponsoring.

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel

Video's