Golfinitiaties, Materiaaltesten én Oefensessies in onze Golf Centers te Wevelgem of Wavre.

Ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen

1. U wil de golfsport ontdekken, maar de drempelvrees om naar een golfterrein te gaan weerhoudt u? Dan is een golfinitiatie in onze indoor studio ideaal. Gedurende deze opleiding op de meest geavanceerde golfsimulators ideaal. Ervaren trainers begeleiden u op een professionele manier. De opleiding duurt ongeveer twee uur, en wordt afgesloten met een drink.
De prijs voor het pakket is 75 euro voor 2 personen, waarvan 50 € rechtstreeks naar het Rode Kruis gaat.
2. U speelt al golf, en bent op zoek naar aangepast materiaal? Doe een begeleide test met Trackman.
Prijs voor ijzers is 75 euro, waarvan 40 naar het Rode Kruis gaan. Voor een test met woods betaalt u 45 euro, waarvan we 25 euro wegschenken.
3. U speelt golf, maar wil bijkomend oefenen tijdens de winter? Het kan indoor op Trackman golfsimulator. Voor anderhalf uur oefenen betaalt u 100 euro, waarvan we er 50 aan het Rode Kruis doneren. Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 per dag. Maak uw afspraak op: 056/41.15.00.

Waarom dit goed doel?

Mijn man en ik zijn beiden actief als vrijwilliger bij Rode Kruis Kortrijk. We zien hoe het Rode Kruis helpt en ook helpt helpen. Omdat de Warmste Week dit jaar doorgaat te Kortrijk, willen we onze afdeling een duwtje in de rug geven.

Rode Kruis-Vlaanderen

Wist je dat de kans groot is dat je op een dag wordt geholpen of gered door een onbekende, dankzij het Rode Kruis? Want 7 op 10 Vlamingen heeft ooit bloed nodig. En elk jaar wordt 1 op 5 geholpen door een vrijwilliger. Het voorbije jaar hebben duizenden mensen belangeloos anderen bijgestaan of gered. Wat 2020 ook brengt, we moeten samen klaar staan om ons overal doorheen te slaan. Door zelf te leren hulp verlenen, je in te zetten voor anderen tijdens je vrije tijd. Of door bloed te geven of geld om mensen op te vangen, ziekenwagens te sturen… Dankzij het Rode Kruis komt jouw hulp terecht waar ze nodig is. Je kan er zeker van zijn: wat je doet, maakt echt een verschil. Stel dit jaar nog een warm gebaar.

Bekijk dit goed doel