Go Out to Come In

Ten voordele van Burn-Out.vlaanderen

Vertoeven in de natuur, de rust ervaren die er aanwezig is en genieten van wat er rondom jou te zien en horen is, dit is voor iedereen van belang maar zij die met burn-out te kampen hebben (hadden) doen er zeker goed aan om hun lichaam hier op te laden.

We genieten van een zalige (korte) wandeling met geregeld een rustpunt. Deze rustpunten nemen we om wat yoga te doen, even stil te staan bij wat de natuur ons brengt en te genieten van de stilte.

Waarom dit goed doel?

Burn-out, het treft meer mensen dan we denken en velen durven er niet over te praten. Deze organisatie helpt ons om het bespreekbaar te maken!

Burn-Out.vlaanderen

Vzw Burn-Out.vlaanderen zet zich in voor het meer bespreekbaar maken van burn-out in de maatschappij. De vzw informeert en sensibiliseert rond burn-out problematiek en inspireert mensen belangeloos via online en offline ontmoetingen richting een duurzaam herstel uit burn-out. Wij zoeken financiƫle steun om mensen in financiƫle moeilijkheden een erkend en professioneel burn-out coachingstraject aan te bieden en te laten deelnemen aan diverse activiteiten die bevorderlijk zijn voor herstel.

Bekijk dit goed doel