GO! Het warmste winkeltje

Ten voordele van Oranjehuis

Vrijdag 15 november starten we met een grote actie na ons maandelijks forum. We bieden ouders, leerlingen en sympathisanten allerlei lekkers en zelfgemaakte objecten door onze leerlingen te koop aan.
De vrijdagen er na zal er telkens door een klas een winkeltje open gehouden worden na schooltijd.

Waarom dit goed doel?

Als school werken wij elke dag met kinderen en weten we maar al te goed dat kinderen zich eerst en vooral goed moeten voelen voor ze nog maar kunnen beginnen met iets bijleren. Daarom willen we Oranjehuis steunen, dat zich ontfermt over jongeren die in een moeilijke situatie zitten.
Ook hebben we via het team enkele familiebanden met medewerkers van Oranjehuis en kunnen op die manier makkelijk iemand op school krijgen om uitleg te geven over hun werking.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel