GO! De Warmste Wollewei

Ten voordele van Hof Ter Welle

Tijdens onze Warmste Wollewei verkopen we allerlei handgemaakte spullen, tassen, knuffels, maar ook koekjes en taart. Iedereen kan zijn steentje bijdragen door iets te maken of te verkopen. Je kan een plaatje aanvragen bij de DJ en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

Als school willen we graag een goed doel steunen dat hulp biedt aan kinderen in moeilijkheden, en we steunen ook graag iets uit de buurt..

Hof Ter Welle

In elk gezin duiken wel eens problemen op. Maar soms kunnen ouders en kinderen het zo moeilijk krijgen met elkaar of met anderen dat hulp van buitenaf zinvol kan zijn. Hof ter Welle luistert naar de opvoedings- of andere vragen en zoekt samen met het gezin naar manieren om de moeilijkheden aan te pakken.
De hulpverlening wordt aangeboden in 3 werkvormen:
In het tehuis verblijven 30 kinderen en jongeren van 3 tot 18 j in leefgroepen
Vanuit het dagcentrum Triangel worden 10 kinderen van 6 tot 14 j en hun gezin begeleid. Na schooltijd en tijdens schoolvakanties komen de kinderen naar het dagcentrum.
De contextteams bestaan uit begeleiders die 95 gezinnen met opvoedingsproblemen begeleiden en ondersteunen in hun thuissituatie.

Bekijk dit goed doel