GO! De Moerbei Pannenkoekenslag

Ten voordele van Bednet

De leerlingen van de nestklassen 1A en 1B van GO! Middenschool De Moerbei bedachten hun actie zelf en zullen op 20 december 2019 ook zelf die heerlijke pannenkoeken bakken, verpakken en verkopen.

Waarom dit goed doel?

Ook op onze school volgen twee leerlingen les via Bednet. Wij vinden het super dat dit bestaat en willen dan ook graag ons 'steuntje' bijdragen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel