GO! CLB Deinze-Eeklo for life!

Ten voordele van Stichting Pelicano

In ons CLB team worden door de personeelsleden zelf allerhande teaminterne activiteiten op poten gezet om centjes te verzamelen o. a "stuten met soepe, pannenkoekenverkoop, tombola, lachsessie,...
Hierbij willen we een goed doel zoals Pelicano steunen maar daarnaast creëren we ook een warme gezellige werksfeer.

Waarom dit goed doel?

Vanuit het CLB staat het welzijn van het kind voorop. We komen tijdens onze werking vaak in aanraking met kansarmoede. Kansenbevordering is een belangrijke opdracht, daarom steunen graag een doel die hierop inzet.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel