GlühWein & LollyPops Tombola @ Carrefour Market Tielt Winge

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Steven en zijn BKKS vrijwilligers Team25 schenken er GlühWeintje (al dan niet alcoholisch) tegen een zeer democratische prijs .Je kan er meedoen aan de LollyPopTombola (altijd prijs) er zijn diverse gadgets en snoep te koop. Frederik en Dominique ,uitbaters van de Carrefour Market , sponseren de Ghühwein met warme overtuiging.

Waarom dit goed doel?

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds ondersteunt gezinnen met een kind (van baby tot jong volwassene) getroffen door kanker. Financiële support (en) of de organisatie van een "ontspanningsmoment" ook aanverwante initiatieven behoren tot de activiteiten van het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds .

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel