Glow in the dark

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Om het belang van goed gezien te worden aan te duiden, kiezen wij met jeugdhuis de Salamander om een blacklight feest te organiseren waarbij we naast de feestmogelijkheden ook de bekende fluovesten te koop aanbieden.

Waarom dit goed doel?

Als jeugdhuis is het veilig thuis geraken van onze bezoekers van het grootste belang.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel