Glow

Ten voordele van Netwerk tegen Armoede

Met 11 jonge onbekende stemmen hebben we een nummer geschreven waarmee we onze steun willen betuigen aan de armoede in Vlaanderen.

In de komende weken zullen wij enkele keren de straat opgaan met onze stemmen en glowsticks die we zullen verkopen aan €2/pakje. Dit geld gaat integraal naar Netwerk Tegen Armoede.

Ook online kan je ons nummer aankopen aan €1 of ervoor kiezen om een grotere donatie te doen. Dit via onze pagina op Bandcamp.
https://andyfontyn.bandcamp.com/track/glow-warmste-week-2019?fbclid=IwAR2jyrmePhHoU7QKQ7KzzIj8MTgvovwiMkhDAWpLknit4kCzihHDUfsSrT0

Waarom dit goed doel?

Veel mensen beseffen niet hoe vaak armoede voorkomt hier in België. Kinderen die geen nieuwe boekentas kunnen kopen, ouders die elke maand moeten vechten om hun kinderen te kunnen voeden,...
Daarom willen wij het Netwerk Tegen Armoede ondersteunen via deze actie.

Netwerk tegen Armoede

Het Netwerk tegen Armoede verenigt 59 verenigingen waar armen het woord nemen. Die proberen vanuit de kennis en ervaring van mensen in armoede zelf de strijd aan te binden met sociale uitsluiting. Dat doen we onder andere door vormings- en coachingstrajecten in het onderwijs, beleidswerk rond verschillende thema's (onderwijs, wonen, werk, inkomen, schulden, rechtsbijstand, ...) en ondersteuning van mensen.

www.netwerktegenarmoede.be

Bekijk dit goed doel