GLOED

Ten voordele van Music Fund

Koester je aan de muziek van GLOED tijdens de Warmste Week. Op 17 december 2019 organiseren PXL-Music, cultuurcentrum MUZE en CVO De Verdieping in het kader van De Warmste Week de benefietavond GLOED in het gloednieuwe CC MUZE in Heusden-Zolder. Op het programma staan concerten van studenten en alumni van PXL-Music, de opbrengst gaat naar de humanitaire organisatie Music Fund, die muziekscholen en sociaal-artistieke projecten steunt in conflictgebieden en ontwikkelingslanden en naar vzw De Droomboom, een initiatief dat kansarme kinderen van 0 tot 12 jaar persoonlijke ontwikkelingskansen biedt.

De derdejaars studenten van PXL-Music presenteren hun bandprojecten Mârionêt, Ringer, Melchior en Stitches en doen dit samen met de Belgische muzikanten Mario Goossens, Mathias De Craene en Thomas Van Elslander.

De technische ondersteuning gebeurt door de cursisten uit de beroepsopleiding Podiumtechnicus – Licht en Geluid van CVO De Verdieping. De avond start om 19u30, de inkom is gratis!

Waarom dit goed doel?

Verbonden met muziek: PXL-music steunt jongeren die muziek willen maken

Music Fund

Music Fund geeft muziek een kans en ondersteunt muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land.
In heel Europa zamelt Music Fund muziekinstrumenten in die na herstelling een tweede leven krijgen in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Ter plaatse worden instrumentenherstellers opgeleid.

Bekijk dit goed doel