giveITaway

Ten voordele van RaDiOrg

Vandaag de dag is de sector van informatie- en communicatietechnologie (ICT) verantwoordelijk voor bijna 4% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. In 2015 was dit nog maar 2,5%. In 2025 zal deze 8% bedragen.

USED IT FOR RARE DISEASES
Zie je soms afgedankt IT-materiaal 'rondhangen' in je bedrijf? Dan weet je wellicht dat het voornemen 'om er ooit nog iets nuttigs mee te doen' zelden tot uitvoering komt. De oplossing? Schenk het IT-materiaal dat je niet meer nodig hebt aan 'give IT away'. Een gouden zet voor het milieu en voor alle mensen in België met een zeldzame ziekte!

Waarom dit goed doel?

Omdat er buiten de opwarming van de aarde nog andere zaken zijn die aandacht verdienen.

RaDiOrg

RaDiOrg is de stem van alle mensen met een zeldzame ziekte in België. Onze missie? Iedereen met een zeldzame ziekte bijstaan met raad en daad. De weg wijzen de weg naar optimale zorg en ondersteuning. Lotgenoten verbinden.
We zorgen dat de stem van de zeldzame ziekten wordt gehoord door beleidsmakers en politiek verantwoordelijken. We pleiten voor maatregelen die de kans op correcte diagnoses en behandelingen vergroten.
We geven ruchtbaarheid geven aan de activiteiten die er zijn voor mensen met zeldzame ziekten.
Samen met alle verenigingen voor specifieke zeldzame ziekten en met alle patiënten voor wie geen vereniging bestaat, vormen wij één groot front!

Bekijk dit goed doel