Gins voor de warmste week.

Ten voordele van Ispahan vzw Palliatieve Zorgen Kempen

Als VZW BYOB-C richten wij enkele gin tonic avonden in bij wijnbar de Proeverij te Geel. Hier schenken wij onze op eiken vat gerijpte gins Barry 1 & 2. Deze gins brengen een hulde aan de gesneuvelde Schotse revenant Gerard Barry. Hij stond 75 jaar geleden de gewonden en stervende soldaten bij toen ze Geel aan het bevrijden waren. Daarom willen we de opbrengst graag doneren aan aan de VZW ISPAHAN, omdat zij in zekere zin gelijkaardig werk verrichten.

Waarom dit goed doel?

Onze actie noemt "Gins voor de warmste week" van VZW BYOB-C. Het embleem op het etiket is het portret van de Schotse aalmoezenier Gerard Barry die in Geel Ten Aard omkwam op 14 september, 75 jaar geleden.
Omdat hij als revenant Barry de gewonden en stervende Schotse soldaten bijstond, willen wij onze opbrengst schenken aan een VZW die iets gelijkaardigs doen zoals hij 75 jaar geleden.

Ispahan vzw Palliatieve Zorgen Kempen

Vzw Ispahan biedt palliatieve thuiszorg in het arrondissement Turnhout. We ondersteunen mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun omgeving. Hierbij ligt voor ons de klemtoon op : Wat is iemands verhaal ? Wat heeft die persoon nodig ? Wat kunnen wij bieden om te helpen ? Door deze vragen regelmatig te stellen, zijn we in staat om het ritme van patiƫnt en omgeving te volgen en zorg op maat te bieden.
vzw Ispahan bestaat uit een team 14 professionele medewerkers en een 50-tal vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel