Gin 1302

Ten voordele van De Kier vzw

5 Kortrijkse Leo en Lions clubs sloegen de handen in elkaar, om samen een gezamenlijk project op te zetten voor de warmste week. De warmste gin '1302' werd een feit. Gin 1302 is een premium papaver gin met een zachte gewaarwording van irisbloem die overgaat naar frisse citrusvruchten. Er is slechts een beperkte hoeveelheid beschikbaar, elke fles is genummerd en dus een uniek exemplaar.
De opbrengst van deze gin gaat naar 5 gekozen Kortrijkse goede doelen: Jongerenatelier, De Katrol, Kompas, Ontrafel en De kier.
De gin is verkrijgbaar in Het Warmste Pand (K in Kortrijk), bij De Clerck Wijnen, verschillende evenementen in Kortrijk ikv De Warmste Week en bij de leden van de 5 clubs.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen ervoor met Leo en Lions clubs Kortrijk om projecten te steunen in Kortrijk. Bij De Kier kunnen kansarmen terecht voor een luisterend oor en financiële of materiële hulp. Met hun project 16+ helpen ze jongeren om hun studies te voltooien. Dit sluit mooi aan bij de visie van de Lions en Leo's om kansarme jongeren aan een betere toekomst te helpen.

De Kier vzw

De Kier is een vereniging van gemotiveerde vrijwilligers, voor wie wakker ligt van kansarmoede. Omdat armoede niet over problemen, maar over mensen en kansen gaat, over de weg kwijt geraakt zijn, of gewoon heel veel pech hebben.
De deur staat bij ons steeds op een kier. Wij proberen te helpen, door te luisteren, een andere mogelijke weg te wijzen, en/of financieel/materieel te helpen. Onze financiële hulp gaat vooral naar gezondheid, onderwijs, voeding, huisvesting, kledij. In ons project 16+ helpen wij jongeren om hun studies op een haalbare manier te voltooien.
We gaan graag samen op weg, geven terug wat perspectief, helpen mensen de brug over naar morgen.
Zie: www.dekier.be

Bekijk dit goed doel