Gin 1302

Ten voordele van Ontrafel

5 Kortrijkse Leo en Lions clubs sloegen de handen in elkaar, om samen een gezamenlijk project op te zetten voor de warmste week. De warmste gin '1302' werd een feit. Gin 1302 is een premium papaver gin met een zachte gewaarwording van irisbloem die overgaat naar frisse citrusvruchten. Er is slechts een beperkte hoeveelheid beschikbaar, elke fles is genummerd en dus een uniek exemplaar.
De opbrengst van deze gin gaat naar 5 gekozen Kortrijkse goede doelen: Jongerenatelier, De Katrol, Kompas, Ontrafel en De kier.
De gin is verkrijgbaar in Het Warmste Pand (K in Kortrijk), bij De Clerck Wijnen, verschillende evenementen in Kortrijk ikv De Warmste Week en bij de leden van de 5 clubs.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen ervoor met Leo en Lions clubs Kortrijk om projecten te steunen in Kortrijk die zich inzetten voor kinderen en jong volwassenen. Kinderen worden soms geconfronteerd met verlies, trauma of andere moeilijke situaties. Ontrafel begeleidt kinderen, jongeren en gezinnen om beter om te kunnen gaan met zo'n situaties.

Ontrafel

Vzw Ontrafel, "Bleekweide Kortrijk", is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en hun gezinnen dat deel uitmaakt van het Bleekweide-netwerk in Vlaanderen. We gaan samen op weg met breed verlies, rouw, emotionele pijn, trauma en groeiprocessen.
We bieden zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen aan, zetten schoolprojecten op en organiseren (vormings)activiteiten voor het brede publiek.
Hierbij mag niemand in de kou blijven staan.
Een luisterend oor via ons meldpunt, geen wachtlijsten waardoor de hulp laagdrempelig wordt, ...
Via ons hulpfonds maken we begeleiding en therapie mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan hun gezin het financieel niet breed heeft.

Bekijk dit goed doel