gift box voor je trouwe viervoeter

Ten voordele van Belgisch Centrum voor Geleidehonden

Wij verkopen 15000 gift boxen voor honden. Niet zomaar iets, maar de ultieme gift box voor onder de kerstboom. Dit is een vervolgverhaal op het succes van de eerste hondenbar in België en de uitverkochte versie van de belevingswandeling. Het aanbod van de 2 gift boxen is uniek in België , Hondenbier en hondenfrieten en vis of hamburger. De feestmaaltijd voor je hond... onder de kerstboom. Ondanks de scherpe introductieprijs van € 9.90 wensen wij per verkochte box € 0.50 over te maken aan de warmste week. Waarom? Zeker niet om aandacht, want die hebben wij genoeg. Mijn papa , de grootste hondenvriend, is op 12 november aan de vreselijke ziekte longkanker overleden. Het was zijn wens om ooit iets voor honden te toen, vandaar.

Waarom dit goed doel?

Onze actie is gericht op honden.

Belgisch Centrum voor Geleidehonden

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw (BCG) is een mobiliteitsorganisatie die blindengeleidehonden opleidt voor personen met een visuele beperking. Elk onderdeel van de opleiding is voor ons uitermate belangrijk. Zo selecteren we onze pups zorgvuldig, voorzien we hen van een vakkundige opleiding en zorgen we voor blijvende nazorg.

De vraag naar geleidehonden is zeer groot. In België krijgen 2 personen op 100 te maken met een vorm van slechtziendheid, zoals een verlies in gezichtsscherpte of een verlies van een deel van het gezichtsveld. Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden stelt de blindengeleidehonden gratis ter beschikking aan personen met een visuele beperking.

Een geleidehond is voor vele blinde en slechtziende personen een steun en toeverlaat. De hond draagt bij tot de integratie in onze 'ziende' maatschappij en geeft hen de mogelijkheid zich zelfstandiger, sneller, meer ontspannen, maar vooral veiliger te verplaatsen.

Bekijk dit goed doel

Video's