Giel for Moeders

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

Onder de noemer 'Giel for Moeders' worden van september tot december verschillende acties georganiseerd tvv Moeders voor Moeders & het onderzoek naar kanker. Dit gaat van inzamelacties van kinderkleding over feestjes waar enkel Mama's welkom zijn tot het slotevenement op zaterdag 21 december 2019.

Je kan op voorhand een liedje aanvragen voor jouw mama of moederfiguur. Dat kan via https://forms.gle/YrokzZxuFJ64SU5q7 en wij draaien het tijdens het slotevenement!

Programma slotevenement:
- 16u: De Warmste Markt (met kraampjes van verenigingen & iedereen die wil)
- 20u: top 5 van aangevraagde liedjes & tussenstand
- 21u: Het Warmste Feestje (JK 't Hoekske)

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/2410347299288791/

Heel graag tot in Gierle!

Waarom dit goed doel?

Want iedereen verdient een zorgeloze kindertijd...

Kinderen hebben zelf geen aandeel in de (financiële) situatie van hun ouders. Maar vaak dragen ze er wel mee de gevolgen van. Moeders voor Moeders is een zinvolle organisatie die mama's en hun kinderen helpt om dit mee te verzachten op een superpraktische manier.

En heel eerlijk: na onze zotte actie 'MJ for Life' van vorig jaar (meer dan € 70 000!) zochten we dit jaar een vzw waar we ook spullen kunnen voor inzamelen, om los te komen van dat financiële resultaat alleen! Gierle gaat er weer voor, allemaal samen!

WOEP WOEP!

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiële basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel