GIDOSokken

Ten voordele van Groep Gidts vzw

GIDOS is een sportclub die al meer dan 50 jaar bestaat. Doorheen de jaren gaven we mensen met een beperking de kans om zich te ontplooien dankzij sport. Momenteel heeft de club een 120-tal leden. Om iedereen voldoende mogelijkheden te geven hebben we extra sportmateriaal nodig.

Sporten doet sporten, met deze zin in ons achterhoofd werd de actie concreet gemaakt. We lieten gepersonaliseerde sportsokken maken, in GIDOS thema. Deze zijn te koop en met de opbrengst kunnen we nieuw sportmateriaal aankopen voor onze TOP sporters.

De sokken zijn op verschillende plaatsen te koop, alsook op onze webshop (www.gidosokken.be). Koop een paartje (of twee, of drie,...) en zorg er samen met ons voor dat onze sporters hun kwaliteiten kunnen tonen op het veld!
#gidosokken #teamgidos

Waarom dit goed doel?

Wij zijn van Sportclub GIDOS en maken deel uit van Groep Gidts. Onze sportclub is bijzonder! Wij bieden verschillende sporten aan voor mensen met een fysieke beperking.

Deze sporten zijn erg duur door de aankoop van specifiek sportmateriaal: sportrolstoelen, hulpmiddelen. Dankzij deze actie kunnen we nieuw sportmateriaal aankopen voor deze TOP sporters. Hun beperking verdwijnt wanneer ze op het veld staan. De kwaliteiten worden zichtbaar.

Groep Gidts vzw

Bij Groep Gidts willen we kansen creëren voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (neuro-)motorische beperking, een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of met een arbeidshandicap.
Wij ondersteunen hen in tewerkstelling, wonen, onderwijs en zorg & therapie.

Daarnaast bieden wij ook G-sport via onze sportclub GIDOS.
Help jij mee om extra kansen te creëren voor onze sportievelingen ?
www.gidos.be

Bekijk dit goed doel