GHT-Bikers for life

Ten voordele van Revalidatieziekenhuis Inkendaal VZW

Het fietsseizoen van GHT loopt van 1 maart tot 30 september. We fietsen iedere zondag in clubverband. Per gereden rit in clubkledij, krijgen onze leden 1€. Het verzameld bedrag wordt dan aan het einde van het seizoen teruggestort aan de leden. Dit jaar krijgen ze de mogelijkheid om het bedrag af te staan voor het goede doel. Onze club telt een honderdtal leden.
We hopen dit bedrag nog te verhogen via onze sponsors.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn van Wielerclub Groot-Halle Toerist. Een van ons leden, Els Debusscher, werkt bij Inkendaal. Zij is gestart met het project Dieren Thuis.
Tijdens het meestal lange revalidatietraject van de patiënten, jong of oud, kunnen dieren voor een glimlach of een moment van troost en vertedering zorgen maar zij mogen het ziekenhuis niet binnen.
In een eerste fase, waarvan de eerste krijtlijnen reeds uitgetekend zijn, ziet Inkendaal het eerder klein, met een stalling met eigen dieren zoals geiten, konijntjes en kippen, zodat revalidanten ervoor kunnen zorgen.

Revalidatieziekenhuis Inkendaal VZW

Inkendaal staat in het Pajottenland én ver daarbuiten bekend als het referentieziekenhuis inzake revalidatie. Ons team van 450 medewerkers draagt dagelijks zorg voor ongeveer 170 revalidanten in het ziekenhuis en zo’n 80 leerlingen in onze ziekenhuisschool.
We schrijven elke dag een enthousiasmerend verhaal van expertise, warmmenselijkheid, betrokkenheid en creativiteit.

Schrijf jij dit verhaal mee ? Organiseer een actie of event, kleinschalig of eerder groots, met een twist of als gewoon al gek genoeg is. Alles kan! Zo geef je het beste van jezelf, alleen of samen.

Bekijk dit goed doel

Video's