GFC komt op tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Voor elke 10 euro van onze klanten, passen wij van Go For Cruise 10 euro bij, zo gaat er per boeking 20 euro naar Kom op tegen kanker. Lancering van onze actie gebeurt op 12 en 13 oktober 2019 tijdens ons jaarlijks Go For Cruise Event, voor de gelegenheid in Lamot te Mechelen, zie www.goforcruise.be en www.gfcruise.be

Waarom dit goed doel?

Met Go For Cruise willen we onze klanten motiveren om een kleine bijdrage te betalen bij elke reservatie, per 10 euro van de klant leggen wij als bedrijf ook 10 euro bij.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's