Gezondheidstraject

Ten voordele van Diabetes Liga

Onze steun aan de diabetes liga en aan jou!

Jij krijgt een enorm cadeau ter waarde van 210 euro als je inschrijft voor 31/12/2019 en….

Voor elke inschrijving doneren wij 50 euro aan de diabetes liga + 10 euro per kilogram lichaamsgewicht die jij verliest gedurende de 8 weken van het traject.

Onze missie is jou handvaten aanreiken om blijvend af te slanken, slank te blijven op een gezonde manier en de kans op diabetes type 2 verkleinen.

Het gezondheidstraject is een online programma met persoonlijke begeleiding.

Wat mag je verwachten?

8 modules die bestaan uit:

-Trainingsvideo's met antwoorden op de hoe en waarom vraag.
-Stappenplannen,
-Checklist
-Tips en weetjes
-Trainingssessie.
-Een constante stroom aan onmiddellijk toepasbare recepten, ook feestmenu’s!
-Persoonlijke Q&A sessies. 1 op 1 feedback
-leden omgeving

Je leert het maximale uit je voeding te halen, juist combineren zodat je lekker en veel kunt eten en toch afslankt en slank blijft

Waarom dit goed doel?

Bij Samsara Academie hebben wij een online intensief coaching programma wat mensen ondersteund bij overgewicht. Diabetes type 2 is een stille killer waar overgewicht een nauwe band mee heeft.

Diabetes Liga

De Diabetes Liga streeft er naar om de levenskwaliteit van iedere persoon met diabetes te optimaliseren. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, zijn hét kenniscentrum binnen en buiten de sector en zetten in op preventie. Bovendien behartigen we de belangen van iedere persoon met diabetes. Wil jij ons helpen investeren in wetenschappelijk onderzoek? Of geef je graag je steun aan onze vakantiekampen voor kinderen? Zet dan zeker jouw actie op voor de Diabetes Liga.

Bekijk dit goed doel