Gezonde recepten e-books

Ten voordele van Boven De Wolken

Bij aankoop van een e-book met gezonde ontbijt- of lunchrecepten gaat het volledige aankoopbedrag integraal naar de VZW Boven De Wolken.
Je steunt met je aankoop het goede doel en tegelijkertijd heb je zelf ook wat nieuwe inspiratie om gezonder te gaan eten en je goede voornemens komend jaar waar te maken.

Waarom dit goed doel?

Ik heb zelf te maken gehad met zwangerschapsverlies en weet hoe belangrijk een tastbare herinnering kan zijn. Ik draag deze organisatie een warm hart toe en vind het prachtig wat de vrijwillige fotografen doen om ouders van sterrenkindjes bij te staan in deze moeilijke periode.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel